Algemene voorwaarden

Boeking

Boeken kan via de website www.zombie-escape.nl of telefonisch. Het groepsbedrag moet meteen online worden voldaan via iDeal of creditcard. Een bevestigingsemail wordt verstuurd naar uw opgegeven e-mailadres. Houd er rekening mee dat deze e-mail ook in de spam folder kan terecht komen.

Annuleren

U kunt de boeking annuleren door op de annuleringslink te klikken in de bevestigingsemail. Heeft u hier problemen mee, dan kan het ook telefonisch. U heeft de mogelijkheid op elk tijdstip de boeking te wijzigen of te annuleren. Wel wordt € 60,- kosten in rekening gebracht als u niet minimaal 24 uur van tevoren afzegt. Buiten 24 uur krijgt u het volle bedrag terugbetaald en zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

Het spel

Wanneer u meedoet aan het spel in de escape room wordt door middel van camera's meegekeken. Dit gebeurt zodat wij toepasselijke hints kunnen geven indien nodig. Er worden geen opnames gemaakt tijdens het spel. Bij enige calamiteiten worden de deuren direct geopend.

Aansprakelijkheid

Zombie Escape Amsterdam is niet aansprakelijk voor diefstal of schade aan persoonlijke eigendommen. In de ontvangstruimte krijgt u de gelegenheid om tassen, jassen, telefoons achter te laten in de bestemde kluisjes.

Geheimhouding

U bent verplicht tot geheimhouding van de puzzels in onze kamer. Natuurlijk kunt u het plezier van de ervaring overbrengen aan vrienden en familie, maar gun een ander ook de kans het spel zelf te ervaren. Het schriftelijk publiceren van de puzzels en oplossingen is ten strengste verboden.

Deelname

Kinderen jonger dan 13 worden enkel toegelaten onder begeleiding van een volwassene (16+). Verder zijn alle leeftijdsgroepen welkom. Deelname is ten alle tijden op eigen risico.

Alhocol / drugs

Tijdens het spel is drugs- en/of alcoholgebruik verboden. Bij verdenking van drugsgebruik behoudt het personeel van Zombie Escape Amsterdam het recht de persoon in kwestie niet te laten meespelen en te verwijderen uit het pand. Dit geldt ook voor alcoholgebruik. Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Zombie Escape Amsterdam twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.