Bedrijfskleding borduren kent vele voordelen

Bedrijfskleding Apeldoorn brengt  andere voordelen met zich mee. Het belangrijkste is dat geborduurd textiel er luxueus uitziet.  Maakt een professionele indruk en gaat lang mee. Een ander voordeel van geborduurde kleding is dat het zonder  problemen op hoge temperaturen  kan worden gewassen en dat het ontwerp ondanks het wassen in goede staat blijft. Borduren is beslist een betere keuze voor  materialen met een hoog oppervlak zoals (wollen) truien of handdoeken. Een overhemd borduren is lastig omdat je een extra laag aan de binnenkant van het overhemd moet bevestigen. Deze extra laag schuurt vaak tegen de huid, waardoor het dragen van een geborduurd overhemd niet comfortabel is. Bedrijfskleding borduren is daarom een ​​luxere optie voor wat dikkere stoffen en  geschikt voor intensief gebruik. Bij het borduren van een logo of patroon op stof wordt  eerst een eenmalig borduurpatroon gemaakt. Het aantal kleuren maakt niet uit bij het borduren van een logo of patroon.

bedrijfskleding borduren - bedrijfskleding Apeldoorn

Voordelen

bedrijfskleding borduren begint natuurlijk met het ontwerp en het kledingstuk. De borduurster maakt op basis van het ontwerp een digitale borduurkaart die laat zien welke “steken” de borduurmachine gaat maken. Niet alleen het patroon, maar ook de stof die wordt geborduurd, bepaalt de prestaties van het borduurwerk. Sterke, hoogwaardige stoffen (zoals jassen en tassen) vragen om een ​​andere aanpak dan lichtere materialen (t-shirts en poloshirts). Eerst de belangrijkste voordelen van bedrijfskleding Apeldoorn ten opzichte van bedrukken: een geborduurd logo ziet er eleganter uit dan een gedrukt logo, borduren blijft beter in de wasmachine en daarnaast staat borduren meestal beter op stoffen met een grove structuur, zoals dikke truien .mutsen en (winter)jassen. Soms is het zelfs mogelijk om op basis van een foto te borduren, bijvoorbeeld om draden van verschillende kleuren over elkaar heen te naaien. Hierdoor ontstaat een dik borduursel waar je een kleurverloop mee kunt maken.

Bedrukken en borduren

De mogelijkheden van textieldruk zijn bijna onbeperkt. Het brede assortiment dat bedrukt kan worden omvat overhemden, polo’s, broeken en meer. Daarnaast kunt u ook werkkleding bedrukken zoals pet borduren, zoals overalls, veiligheidsvesten of uw sportteam kleding. Maar wanneer besluit je te printen? Bedrukking is gebruikelijk in sportartikelen, zoals voetbalshirts of trainingsjacks. bedrijfskleding borduren brengt  andere voordelen met zich mee. Het belangrijkste is dat geborduurd textiel er luxueus uitziet.  Maakt een professionele indruk en gaat lang mee. Een ander voordeel van geborduurde kleding is dat het zonder  problemen op hoge temperaturen  kan worden gewassen en dat het ontwerp ondanks het wassen in goede staat blijft.