personal training

personal training Den Haag

Bij online fitness-coaching wordt er speciaal voor jou een op maat gemaakt fitness plan gemaakt en uitgewerkt, dit plan zorgt namelijk voor het sneller bereiken van je persoonlijke doelen. Samen met een personal coach werk je online aan trajecten die je progressie nauw opvolgt. Er worden namelijk dagelijks/wekelijks opvangmomenten gehouden zodat de coach je voortgang kan gaan bekijken en zo dus eventueel kan bijsturen. Digitaal coaching is dus echt een aanrader. 

De rol van de online fitness coach

De online personal trainer geeft jou de rechtlijnen en stelt jou ook een persoonlijk trainingsschema voor. Via 1 op 1 fitness-coaching krijg je de kans om vragen te stellen aan je coach over de verschillende oefeningen of dingen waar je graag meer over te weten wilt komen. Een goede online fitness coach maakt namelijk niet alleen een trainingsschema op of geeft alleen begeleiding bij oefeningen, maar geeft ook het juiste voedingsadvies en helpt je daarmee ook met het behouden van motivatie en de juiste mindset.

Online coaching voor de juiste voeding

Ben je op zoek naar goede online-begeleiding met als doel om af te kunnen vallen? Dan kan een online dieetprogramma he erg helpen om op ene goede en verantwoorde manier af te kunnen vallen. Een persoonlijke voedingscoach of diëtiste werkte namelijk samen met jou om zo te werken aan een verbeterde, eet en bewegingspatroon. Een voordeel van een online coaching voor afvallen is namelijk dat de drempel om naar een diëtiste te gaan stappen verlaagd is en je eigenlijk geen wekelijkse verplaatsing hoeft te doen.