Wat biedt iPhone reparatie Tilburg Apple-apparaten? 

telefoonwinkel Utrecht

telefoonwinkel Utrecht

Als je je telefoon op de grond hebt laten vallen en je telefoon oppakt en je ziet dat het scherm kapot is, dan ben je bij Iphone reparatie Tilburg op het juiste adres. We kunnen in maximaal 30 minuten een kapot scherm repareren, we repareren niet alleen schermen, maar ook alle telefoon onderdelen zoals kapotte camera,  defecte batterij,  telefoon die niet meer oplaadt, de achterkant van de telefoon, telefoon die geen geluid meer levert (defecte geluidsinstallatie) al deze zaken worden door ons binnen 30 minuten gerepareerd. Het enige dat 1-5 werkdagen kan duren, is het vervangen of  repareren van het moederbord,dat kan dus helaas niet binnen 30 minuten. Komt u bij ons met een kapot scherm toestel, dan kunt u even 30 minuten gaan zitten of terugkomen na 30 minuten, en dan krijg je van ons een volledig gerepareerd (als nieuw) toestel. 

iPhone reparatie Tilburg

Waarom kiezen voor een iphone reparatie

Als je haast hebt en bijna te laat op je werk, en je laat je telefoon ineens ergens vallen en je wilt hem toch even snel repareren zodat je hem dezelfde dag nog kunt gebruiken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. wij hebben een van de perfecte locaties in Tilburg. Omdat we alle telefoons binnen 30 minuten repareren, als het niet met het moederbord te maken heeft, dus wanneer je voor/achter scherm kapot is en je bijna geen tijd meer hebt, kom dan langs  voor de snelste en beste service. Smartphone-Express gaat meestal wel altijd verder dan onze Tilburgse concurrenten. We kunnen moederbord reparaties uitvoeren, wat betekent dat we uw apparaat bijna elke keer weer aan de gang kunnen krijgen. De reparatie prijzen staan ​​duidelijk vermeld op de website. Waar veel andere “reparatie” sites geen prijzen tonen, zijn wij duidelijk en transparant! Wat u op onze website ziet, is ook echt wat u krijgt! iPhone reparatie Tilburg staat bekend vooral omdat wij experts zijn in het repareren van telefoons! Voor reparatiewerkzaamheden gebruiken wij voornamelijk originele Apple onderdelen. Kijk voor meer informatie over ons aanbod op onze iPhone Repair Tilburg pagina. Als je vragen heeft, neem dan  contact met ons op. Wij helpen u graag!

Tips voordat je je telefoon gaat laten maken

Je smartphone kan zomaar kapot gaan. Een ramp ligt om de hoek. Het toestel kan echter ook last hebben van een technische storing. Deze tips helpen je bij het kiezen van de beste manier om je smartphone te repareren. Als het gaat om een ​​reparatie van een defect veroorzaakt door uw eigen schuld, heeft u geen recht op gratis reparatie door de verkoper. Reparaties vallen in de meeste gevallen niet onder de fabrieksgarantie, tenzij je een aanvullende verzekering hebt afgesloten bij de fabrikant of dealer. Heeft u een inboedelverzekering die buitenshuis dekking biedt? Deze verzekering kan de schade (gedeeltelijk) dekken. Als iemand anders uw apparaat heeft beschadigd, krijgt u mogelijk de reparatiekosten vergoed via hun aansprakelijkheidsverzekering.