Auto laten wegslepen bij auto slepen

auto slepen

auto slepen

Je hoopt dat het nooit gebeurd maar ooit komt er een dag dat dit ook bij jou gebeurd. Je bent onderweg en je auto begint raar te doen. Je zet je auto aan de kant en ziet dat er niks aan de hand is. Je stapt weer in om je weg te vervolgen. Je draait de sleutel om en je auto start niet meer. Je baalt erg maar je moet actie ondernemen. Je belt een bedrijf die jou auto slepen naar een veilig locatie of naar hun bedrijf. Het is niet altijd mogelijk dat het bedrijf binnen 10 minuten er is. Dit hangt echt af waar je je bevindt en hoever het vanaf hun rijden is. 

auto slepen

Verplaatsen 

Als je een auto in Zutphen hebt staan zonder kenteken of moet een voertuig zonder kenteken naar Zutphen verplaats worden kan dit. Je kunt bij auto slepen elke dag van de week terecht. 

Veilig je auto laten slepen

Bij auto slepen kun je in en rondom Zutphen terecht. Er wordt vaak een dubbele controle gedaan voordat je auto wordt gesleept. Zij staan bekend om een professionele en veilig wijze van auto slepen. 

Bereikbaarheid

Ze zijn telefonisch bereikbaar doordeweeks en in het weekend. Communicatie is erg belangrijk als ze de auto slepen. Ze geven altijd voordat de auto gesleept wordt de kosten die ze kunnen verwachten. De kosten zijn per afstand verschillend ook per gewicht kan het qua kosten erg verschillen. Je hebt natuurlijk meer benzine nodig als je een zwaardere auto moet slepen dan een auto die heel erg licht is. Als je eenmaal op de plaats van bestemming bent wordt er een bon gemaakt en die kan je met de pin betalen of contant.